Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter gårdagens världscupseger: Ny pallplats för Sandra Näslund

I går vann Sandra Näslund sin andra världscupstävling någonsin, på hemmaplan i Idre. I dag följde hon upp med en andraplats i samma bana.

Etta i går, tvåa i dag. Sandra Näslund kan vara riktigt nöjd med helgen som innebar två pallplatser på två tävlingar för hennes del.

Men Kramforstjejen var sliten efter söndagens final.

– Det känns i benen att det har varit många åk i går och i dag, men det har varit kul att åka, säger Näslund till SVT Sport.

I söndagens final kom Sandra Näslund efter redan efter den första svängen och hon låg på tredje plats nästan hela heatet.

Överlägsna Marielle Thompson från Kanada, hade ledningen från start till mål, men i de sista hoppen lyckades Näslund i alla fall passera tvåan, schweiziskan Fanny Smith, och därmed knipa andraplatsen.

– Jag förlorade segern efter första svängen. Sedan var det för långt för att åka ikapp. Man kan inte släppa så långt på en så duktig åkare som Thompson, säger Sandra Näslund, som just nu ligger tvåa i den totala världscupen.

Läs mer: Överlägsen i finalen: Sandra Näslund vann världscupstävlingen i Idre

För Plus-kunder: Stora hoppen i Idre passar segrande Näslund