Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Distriktsmöte med RPG på Sjövik

Den 22 augusti samlades RPG på Sjövik. Hela distriktet med över hundra medlemmar kom i egna bilar och buss från Uppsala, Borlänge, Västerås, Säter, Hedemora och Avesta.

INSÄNT. I kapellet fick besökarna lyssna till Maria och Stefan Säfsten, dels fyrhändigt på piano, dels ett solo av Stefan. Sedan bjöds ett varierat orgelprogram av högsta klass. Det mest intressanta, som ingen hört tidigare, är ett nykomponerat verk av Stefan med orgel och synt, Maria på orgel och Stefan på synt.

Sjöviks matsal, ljus och trevlig, tog emot alla RPG-are till en god lunch. Man kunde gå en tipspromenad eller besöka en konstutställning i Bygdegården Jubel med stentavlor och växter, där konstnären själv, Maisie Edman Hollman, berättade om sin konst.

Efter en heldag kunde glada pensionärer återvända hem med många upplevelser och kära återträffar.

Nästa gång bjuds det på sånger av Artur Eriksson i Centrumkyrkan, en konsert som Avesta kommun sponsrar med anledning av kommunens 100-årsjubileum.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Avesta Tidning Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel