Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dalkurd möter Frej hemma efter spanska träningsveckan

På lördag klockan 14:00 drabbar Dalkurd samman med IK Frej i vad som blir lagets första försäsongsmöte – sedan hemkomsten från träninglägret i Spanien.

LIVE-TV: Dalkurd FF möter IK Frej Täby – Sporten sänder direkt här

Tankarna kring träningslägret verkar från spelarhåll vara positiva.

– Vi har haft roligt och vädret har varit bra. Vi har haft bra träningar och det är skönt att träna på gräs, säger exempelvis det japanska nyförvärvet Yukiya Sugita till dalkurd.se.

Ammar Ahmed menade på att truppen kommit varandra närmare. Något som han betonar kommer blir en nyckel under den kommande säsongen.

Men....

...innan säsongen inleds så står IK Frej för motståndet under lördagens försäsongsmöte på Domnarvsvallen – där Dalkurd också får chansen att visa fragment av vad man dragit lärdom av under sin spanska träningsvecka.

Start lördag 14:00.

Dessutom kommer Dalasporten att finnas på plats under lördagen – där vi kommer att sända LIVE från cirka 13:50.

För att se sändningen behöver du vara Pluskund hos oss. Som Pluskund får du dessutom tillgång till allt vårt unika material på Mittmedias samtliga 20 sajter.

Är du inte redan Pluskund så blir du det enkelt här för DT eller här för DD.

Klicka på länken nedan för att komma till sändningen.

LIVE: Dalkurd FF möter IK Frej Täby – Sporten sänder direkt

Missa inte det!