Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chatta direkt med oss och berätta vad du tycker vi ska skriva om

 
Här är din plats i AT
Visa alla artiklar

Ska vi skriva mer om eldsjälarna i din förening? Ska vi fråga kommunen när de tänker åtgärda gatubelysningen där du bor eller ska vi komma ut och göra ett reportage från din arbetsplats? Varmt välkommen med dina tips!

I vår öppna chatt har du alla möjligheter att tycka till om AT och vad vi ska bevaka. Här kan du uppmärksamma oss på missförhållanden i samhället, uppmana oss att bevaka det som gör livet värt att leva eller helt enkelt bara sätta ljuset på dina egna hjärtefrågor.

Du får självklart tycka till anonymt, men vi ser gärna att du skriver ditt namn så att vi kan kontakta dig och låta dig och dina tips ta plats i AT.

Det enda du behöver göra är att klicka på "Comment" och skriva in ditt namn/alias – sen är arenan din! Alla kommentarer modereras vilket gör att det kan ta en stund innan din kommentar syns.