Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brage krossade Mora i träningsmatch

När IK Brage ställdes mot Division 3-laget IFK Mora blev det total överkörning och drabbningen slutade 8–2 till Borlängelaget.
Trots detta är inte Brage-tränaren nöjd.

Tränaren i IK Brage, Bengt Ottosson, är inte helt nöjd med insatsen, trots jättesegern.

– Vi har vissa problem under första halvlek där vi inte jobbar efter vår gemensamma spelidé i offensiven. Detta gör att vi tappar bollen och får omställningar på oss. Där är Mora farliga och vi måste bli bättre och ha ett tydligare fokus på uppgiften, säger Ottosson till ikbrage.se.

Ottosson fortsätter att kritisera det egna laget men ger lite positiv feedback för målsprutandet på IK Brages hemsida.

– Överlag så har vi inte någon riktig struktur i vare sig anfallsspelet eller försvarsspelet. Vi släpper in våra två första mål denna försäsong och vi fuskar i försvarsspelet till och från under hela matchen, vilket tyder på att fokus inte är 100 procentigt idag. Dock gör vi många mål vilket alltid är positivt. Det är svårt att ge en klar analys efter en sådan här match, men vi tar med oss vissa saker och laddar inför kommande vecka och match mot GIF Sundsvall på tisdag, menar tränaren för Borlängelaget.

Nästa hemmamatch för IK Brage är på tisdag 14/3 mot Allsvenska GIF Sundsvall kl. 15.30 på Domnarvsvallen.

IK Brage-IFK Mora FK 8-2 (3-1)

Mål IK Brage: Anton Lundin x2, Linus Zetterström x2, Memo Elalmis, Johan Eklund, Benjamin Hjertstrand, Rasmus Lindgren

Mål IFK Mora FK: Goran Cuckovic, Mohammad Jafr Mostafa

Publik: 165 (Domnarvsvallen).