Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

BMW-ligan fortsätter söderut i Dalarna – fler bilar utsatta för inbrott

Under natten mot torsdag utsattes ytterligare BMW-bilar i länet för inbrott. Strax innan klockan 12.00 kom larm om ytterligare ett. Den här gången handlar det om fyra bilar i södra Dalarna.

Tidigare i veckan har tio bilar på flera platser i länet utsatts för inbrott. Då handlade det om bilar i Borlänge och Falun, men nu verkar det som att tjuvarna rört sig vidare till söderut.

Läs mer: BMW-ligan har slagit till igen – tio nya bilinbrott i Dalarna

Under natten mellan onsdag och torsdag har två bilar på Kolgillaregatan och Axel Johnssons väg i Avesta och en bil på Hedbygatan i Hedemora. Rattar och airbags ska ha stulits från bilarna.

Vid klockan 11.45 på torsdagen skedde ytterligare en inbrottsstöld i en BMW – denna gång på Axel Johnsons väg. Där hade ratten stulits.

Läs mer: Ligor stjäl delar från lyxbilar: Nio inbrott i Falun i helgen

Polisen gick under gårdagen ut med att de efterlyser tips och iakttagelser av personer som kan sättas i samband med inbrotten. Om man har några uppgifter som man tror är intressanta för polisen ska man ringa 114 14.