Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

BMW-ligan fortsätter söderut i Dalarna – fler bilar utsatta för inbrott

Under natten mot torsdag utsattes ytterligare BMW-bilar i länet för inbrott. Strax innan klockan 12.00 kom larm om ytterligare ett. Den här gången handlar det om fyra bilar i södra Dalarna.

Annons

Tidigare i veckan har tio bilar på flera platser i länet utsatts för inbrott. Då handlade det om bilar i Borlänge och Falun, men nu verkar det som att tjuvarna rört sig vidare till söderut.

Läs mer: BMW-ligan har slagit till igen – tio nya bilinbrott i Dalarna

Under natten mellan onsdag och torsdag har två bilar på Kolgillaregatan och Axel Johnssons väg i Avesta och en bil på Hedbygatan i Hedemora. Rattar och airbags ska ha stulits från bilarna.

Vid klockan 11.45 på torsdagen skedde ytterligare en inbrottsstöld i en BMW – denna gång på Axel Johnsons väg. Där hade ratten stulits.

Läs mer: Ligor stjäl delar från lyxbilar: Nio inbrott i Falun i helgen

Polisen gick under gårdagen ut med att de efterlyser tips och iakttagelser av personer som kan sättas i samband med inbrotten. Om man har några uppgifter som man tror är intressanta för polisen ska man ringa 114 14.