Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Beskedet: Hockeyallsvenskan blir en del av populära tv-spelet

Tidigare har bara SHL funnits med.
Men nu gör Hockeyallsvenskan inträde i den populära tv-spelsserien NHL – med start redan i höst.
– Hockeyallsvenskan tycker det är fantastiskt kul att EA Sports har valt att plocka in ligan i spelet, säger Linus Carlholt, marknadsansvarig Hockeyallsvenskan, i ett pressmeddelande.

Sveriges högsta liga i ishockey, SHL, har under flera års tid varit ett givet inslag i varje utgåva av EA Sports populära spelserie NHL. Ett par år har det även funnits en egen utgåva av ligan till salu i Sverige.

När årets spel, NHL 18, släpps 15 september står det nu klart att SHL får konkurrens om de svenska spelarna.

Det då Hockeyallsvenskan gör sitt första framträdande i spelet.

– HockeyAllsvenskan tycker det är fantastiskt kul att EA Sports har valt att plocka in ligan i spelet, det visar att vi har en väldigt populär och uppskattad liga med mycket fans. Men som också kommer att ge oss chansen till nya fans i målgrupper och länder som vi normalt inte når. Att vi finns med i spelet stärker vårt varumärke och kommer att hjälpa till att bygga profiler i lagen, säger Linus Carlholt, marknadsansvarig HockeyAllsvenskan, i ett pressmeddelande.

Seriens alla 14 lag med tillhörande laguppställningar och matchtröjor kommer finnas tillgängliga i spelet.