Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

AT:s reportrar på jakt efter nya "Daladrömmar" – vill du visa upp ditt hem?

Artikel 10 av 10
Daladrömmen
Visa alla artiklar

Har du bedårande burspråk, sinne för detaljer eller ett hus helt tapetserat i kurbits? Kanske har du till och med byggt det från grunden med timmer från skogen eller marmor från Italien? Katarina de Fine Licht och Helena Wrete är reportrar på Avesta Tidning som vill skriva om dig och ditt boende. Detta inför den nya säsongen av den uppskattade artikelserien "Daladrömmen".

"Daladrömmen" så kallade vi den artikelserie i AT förra sommaren där vi gläntade på dörren till några av de verkliga drömhemmen i Avesta kommun. Utöver att ta bilder och visa hur intervjupersonerna vårdat, förändrat eller förbättrat bostaden så försökte vi berätta historien bakom. Varför just den här platsen blev så viktig för den här personen.

Nu förbereder vi för en ny säsong.

Vi är faktiskt intresserade av det mesta. Det behöver inte vara stora gårdar (även om vi så klart gillar det...)

Bor du på åtta kvadrat i en husbil? Kontakta oss så skriver vi om ditt smarta hopfällbara kök och egensnickrade bar.

Har du en hejdlöst lyxig lägenhet full med sammetssoffor, uppstoppade tigrar i varje hörn och guldkromade kranar i alla badrum – eller är det din granne som har det?

Kanske har du äntligen flyttat in i ditt drömboende i en trädkoja långt ut i skogen, eller i en gammal väderkvarn som du rustat upp. Kontakta oss då med.

Vad ditt drömboende än är och hur det än ser ut hemma hos dig, så är vi intresserade av tips. Även om det "bara" är att du älskar färgen gult och därför inrett hela köket i den färgskalan. Ett boende kan alltid inspirera på något sätt.

Med anledningen av pandemin så har vi noggranna säkerhetsrutiner för besök inomhus, och alla intervjuer genomförs ute i friska luften. Och en rolig trädgård går ju att visa upp direkt!

Hör av dig till oss – och mejla gärna båda när du tipsar.

Vänliga hälsningar,

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips