Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Aronsson förlänger med klubben: "Han kommer ha en stor roll i Mora i framtiden"

På onsdagen skrev forwarden Emil Aronsson på ett nytt kontrakt för Mora IK vilket innebär att han stannar i klubben till och med säsongen 2018/2019.
– Det var ett enkelt beslut att stanna, säger Aronsson till lagets hemsida.

Emil Aronsson, 21 år, gör sin andra säsong i Mora. Hittills under säsongen har han gjort 23 poäng jämfört med förra årets nio och han tycker själv att han har utvecklats på flera plan.

– Att vara starkare på puck, lite mer fysisk, försöka vara så positionerad som möjligt och ha kul. Det är då det brukar gå bra, säger han till lagets hemsida.

– Vi är jätteglada över att få behålla Emil ytterligare två säsonger. Han har utvecklats jättemycket senaste året och har blivit en mycket viktig spelare för oss, säger tränaren Jeremy Colliton till Mora IK:s hemsida.

Colliton berömmer Aronssons arbetsmoral och starka vilja och fortsätter sedan:

– Han används i alla möjliga situationer och han tar ett stort ansvar både på och utanför isen för att vara så ung. Han kommer ha en stor roll i Mora i framtiden.