Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anna Haag lämnar nytt återbud – står över tävlingarna i Falun

Anna Haags säsong har inte gått som planerat.
Nu lämnar hon återbud till ytterligare en tävling, nämligen de i Falun i helgen.
"Vissa gånger går allt på räls, oftast inte" skriver hon på sin blogg.

I förra veckan var det världscuptävlingar i Ulricehamn, tävlingar som Anna Haag inte deltod i utan stod över då hon inte hade tillräckligt med energi för att tävla efter en tuffare träningsperiod.

Nu i helgen är det nya världscuptävlingar i Sverige, den här gången i Falun och Haag planerde att ställa upp där för att komma igång på riktigt inför VM i Lahtis i februari.

Men inte heller denna helg kommer Haag visa upp sig för hemmapubliken.

"Ibland blir det inte som man tänkt sig. Ibland räcker det att ta ett steg tillbaka, men ibland krävs mer. Ibland går det uppåt direkt och man är snabbt tillbaka på banan, ibland får man ännu en smäll och får stanna upp. Och sen kör man på igen" skriver Haag på sin blogg och fortsätter:

"Så ni ser mig inte i nummerlapp i helgen i Falun, men I’ll be back snabbare än kvickt. Jag tar helt enkelt sats!" fortsätter hon.

Trots att tävlingarna uteblir för Haag är det fortfarande VM i Lahtis som hägrar och är det stora målet med säsongen.

"Den här säsongen stora mål är VM. Och därför har jag fått lov att göra redigeringar i planen för att vara på topp när jag vill vara på topp. Min kropp krävde ett rejält handbromstag" skriver Haag.