Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varierade företag på årets UF-mässa

Det bjöds på en varierad kompott företag när årets UF-mässa hölls i Plushuset.
Allt från piercingar, nyckelsökare och hemmagjord keramik gick att köpa.

Annons
Vinnande Nyckelsökare. Emil Wallin, Linus Lyresten och Erika Tärning säljer nyckelsökare som piper när man behöver hitta dem.  De vann klassen bästa UF-företag i Avesta. Härnäst får de visa upp sitt företag vid regionfinalen.

I fredags var det dags för årets Ung företagsmässa, UF-mässa.

Sammanlagt tio företag visade upp vilka tjänster och produkter som de sålde. Det gick att hitta allt från små skohorn för barn, piercingar till nyckelsökare.

Bästa företag blev Lost Found UF som säljer nyckelsökare som piper om man behöver hitta sina nycklar.

– Vi försökte hitta problem som vi ofta stöter på. Erika kom på att det skulle vara bra om man sålde något som kunde hitta nycklar, säger Linus Hyresten.

Läs mer i måndagens AT.

Keramik. Kristina Norberg, Emma Johansson och Lotta Lundkvist producerar och säljer keramikkrukor.
Piercing. Emil Gustafsson och Adam Jansson säljer piercingsmycken, och enligt dem har försäljningen gått över förväntan.
Däckgubbar. Robin Ohlén och David Lycke tävlade med Däckgubbarna UF. De har riktat in sig på att sälja bilvårdshinkar och handgjorda keramikfat.
Angelica Svenns och Slin Fihlén visar upp ett skohorn för barn. De driver tillsammans med Lillback och Amanda Olsson UF-företaget Tiny Feet.
Bildbehandling. Marcus Strömberg erbjuder redigering av gamla foton och diabilder. Han har Fotomaskinen UF tillsammans med Jennifer Lautesack.
Mössor. Jessica Lövgren och Natalie Solström tävlade med UFföretaget Skilz UF. De har tagit fram en logo som de trycker på mössor.

Mer läsning

Annons