Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad i himmelen ska jag göra i helgen?

Alltid detta problem med vad man ska hitta på!
Vi på webbredaktionen tipsar om saker att göra en regnig helg.

Annons

Är du den typen som bara önskar att det ska regna i helgen. För då får man faktiskt hålla sig inomhus.

Men vad ska du göra när regnet strilar ner utanför fönstret? Se till att barnvakten är fixad och att du har ditt boende alldeles för dig själv, ja kanske får din kära vara med. Vill du sitta framför tv:n hela dagen lång? Ja då ska du köpa en hel säsong av en tv-serie som du aldrig sett förut. Plöja den rakt igenom hela helgen.

Webbredaktionens tips till den här helgen blir den flerfaldigt Emmy belönade dramaserien, Breaking Bad. Serien handlar om kemiläraren Walter White. Walter får reda på att han har lungcancer och inte många månader kvar i livet. Walter har stora skulder och vet inte hur hans familj ska klara sig när han går bort. Utav en slump träffar Walter Jesse Pinkman. Jesse är en i trakten känd narkotikalangare. Walter bestämmer sig för att använda sina kemikunskaper till att göra egen narkotika. Walter börjar tillverka den kemiska drogen metamfetamin tillsammans med Jesse som blir den som ska sälja varan. Allt för att få ihop pengar till sina efterlevanden.

Tre säsonger finns tillgängliga och det är bara till att stänga av telefonen och dra ner persiennen om du vill hinna se alla säsongerna nu i helgen.

Kan du inte slita dig från serien som börjar bli så spännande eller vill du bara inte gå ut i regnet och köpa den där nödvändiga maten som du ändå måste ha? Unna dig då i stället att ringa pizzabudet som kör hem den varma pizzan ända hem till din dörr.

Fyll kylen med Cola, chips, kaffe, kaka och ring pizzabudet. Poppa popcornen! Tryck på play och låt dig bli förtrollad.

Kuriosa. Seriens namn är ett uttryck, ”to break bad” och betyder ungefär på svenska: att man bryter mot konventioner.

Det ska också sägas att två avsnitt av Breaking Bad har den svenska regissören Johan Renck, kanske mer känd under sin musiker-alias Stakka Bo, regisserat.

Breaking Bad alla säsonger

Säsong ett har 7 avsnitt, vardera 47 minuter långa. Nästan 6 timmar.

Säsong två har 13 avsnitt, vardera 47 minuter långa. Mer än 10 timmar.

Säsong tre har också 13 avsnitt, vardera 47 minuter långa. Mer än 10 timmar.

Tid bakom stängd dörr och nerdragna persienner, 26 timmar.

Mer läsning

Annons