Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två hittade döda utanför Fors

En man och en kvinna hittades skjutna i Lycka utanför Fors. Polisen fick larmet klockan 10.51 på tisdagen. Det var en förbipasserade  som upptäckte en död kropp på gårdsplanen.

Annons
Grannars larm om skottlosning på en gård i Lycka ledde till utryckning av polis och ambulans. På gårdsplanen påträffades två  personer och en hund skjutna till döds.

Personen som passerade platsen påträffade först en hund som låg död på gårdsplanen. Vid närmare åsyn påträffades en livlös kropp på gården. Personen agerade snabbt och tillkallade då polis och ambulans.

- När vi kom dit hittade vi ytterligare en kropp. Det handlar om en man och kvinna som är födda på 30-talet, säger Sven-Åke Petters, informatör vid Dalapolisen.

Paret är identifierat och anhöriga har underättats.

Just nu är kriminalpolisens tekniker på plats och undersöker gården. Polisen har hittat ett skjutvapen på platsen, men det är ännu inte klartgjort om det är det vapnet som används.

- Vi letar inte någon gärningsman. Och vi är ännu inte säkra om det skett något brott, säger Sven-Åke Petters, Dalapolisens presstalesman.

En förundersökning om misstänkt mord har inletts. Under tisdagen kommer polisen att tala med närboende för eventuella iakttagelser  som de har gjort.

Mer läsning

Annons