Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snygg till vardags

Vi har genomfört den 20 omgången av 100 % Makeover och det är 47-åriga Jörgen Edwardsson som har fått chansen att bli stylad av frisersalongen Flotta Flätor. Han jobbar som servicetekniker och har tidigare haft samma frisyr så länge han kan minnas. Denna gång var det hans tur att bli ompysslad med en ny frisyr och ny hårfärg.

Annons

Sådan är jag som person: Jag skulle beskriva mig själv som en glad och snäll person.

Hur ser en vanlig dag för dig ut?

Jag går upp och går till jobbet sedan på eftermiddagen när jag kommer hem så tar jag och gumman en liten fika. Det gör vi varje dag. Ibland åker jag till gymmet och tränar lite eller dömer i fotboll.

Hur klär du dig till vardags?

Jag har arbetskläder på mig 90 % av tiden. Men annars har jag på mig ett par jeans och en piké tröja.

Hur klär du dig till fest?

Då kan jag klä upp mig med en snygg skjorta till ett par jeans. Ibland blir det kavaj om det är något speciellt. När jag var yngre var det mycket slips men det har jag slutat med nu.

Vad tycker du om din förvandling?

Jag tycker att det var lite roligt. Jag har sett ut på ett sett i 47 år så det är kul med något nytt. Jag har alltid haft en virvel i håret som har gjort det svårt att hitta bra frisyrer men nu tänker man inte på den.

Kommer du att fortsätta med din nya stil? Ja det ska jag försöka med. Men jag kommer inte spendera en timme framför spegeln om mornarna.

Har du fått några bra råd och tips under processen? Ja, att jag ska hålla det kort i nacken och längre uppepå i framtiden. Även att jag ska försöka rufsa till det med lite vax.

Stilen:

Hur tänkte du? Han är van att ha på sig arbetskläder så vi tänkte att vi kunde styla honom i en vardaglig stil som han kunde ha sju dagar i veckan.

Håret: Vi ville hålla det lättskött och naturligt utan några alltför konstiga färger. Men vi ville samtidigt få bort så mycket hår i nacken som möjligt.

Kläder:

Priser Tröja: 299:- + moms Byxor: 659:- + moms Funktionströja: 498:- + moms

Skor: 1295:-

Hår: Klippning: 410: - Färgning: 725: -

Jörgen Edwardsson

Namn: Jörgen Edwardsson

Ålder: 47

Bor: Krylbo

Familj: Lyckligt gift sedan 25 år och har 3 stora barn

Yrke: Servicetekniker

Intresse: Idrott och fiske

Bästa klädesplagg: Skjorta

Favorit märke: Dressmann

Annons