Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Händelserika dygn för polisen

Polisen i Avesta har haft mycket att göra de senaste dygnen.

Annons

Avesta:

Traktor slangades på dieselUnder helgen slangades det från en traktor. 75-100 liter diesel stals där den stod parkerad i Koppardalen.

Klotter på stadshuset

Under lördagsförmiddagen klottrades det på stadshuset i centrala Avesta. En 14 gånger 17 centimeter lång oläslig vit text uppkom mellan tio och elva på förmiddagen.

Drograttfull yngling tagen i Avesta

Under måndagskvällen stannade polisen en bil med en man i 20-årsåldern som uppvisade klara tecken på narkotikapåverkan. Han åtalas nu för ringa narkotikabrott och drograttfylla.

Äldre dam av med plånboken

Under söndagskvällen blir en äldre dam av med plånboken när hon handlade på Hemköp i Avesta. Efter att hon betalat och packar ner det hon handlat i kassar stal någon hennes plånbok som innehöll en mindre summa kontanter.

Par gjorde våldsamt motstånd

När ordningsvakterna tidigt på söndagsmorgonen skulle avlägsna en man och en kvinna i 40-årsåldern från en krog i Avesta satte sig paret på tvären. Nu är de misstänka för våldsamt motstånd.

Man misstänkt för narkotikabrott

Tidigt i söndags stoppade polisen en man på Prästgatan som var på väg till sin bil. Mannen uppvisade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Han är nu misstänkt för ringa narkotikabrott.

Någon repade bil på Eriksgatan

Någon gång mellan lördagen förra veckan och måndagen den här veckan har någon repat en bil på motorhuven och framskärmarna. Bilen stod parkerad på Eriksgatan i Avesta.

Krylbo:

Bilar slangade på bensinUnder helgen slagades bensin ur två bilar i Krylbo. Den ena bilen blev av med 40 liter bensin och den andra fanns det inga uppgifter på hur mycket som förlorades.

Nordanö:

Kopparkablar stulnaUnder helgen stjäls det kopparkablar från Industrigatan i Nordanö. Någon har klippt av både synliga och nedgrävda kopparkablar från bygget i Nordanö.

Läs om fler polishändelser i morgondagens tidning.

Mer läsning

Annons