Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Från mjukisbyxor till kvinnligt rockig

Vi har genomfört den 13 omgången av 100% Makover och det är 29-åriga Malin Lundberg som har fått chansen att bli stylad med ny frisyr, klädstil och makeup. Salong hårfager har genomfört den första av sina tre omgångar och har fixat håret och makeupen. Nytt är också att Mr H Miss Germoni har ordnat med kläderna och att Smycka har valt ut smycken. Eurosko har som tidigare omgångar hjälpt till med skor. Här finns chansen för er läsare att hitta inspiration och kanske få ett och annat tips på hur ni kan förnya er stil. Det är även möjlighet att se vad som finns i butikerna hos våra handlare just nu.

Annons

Sådan är jag som person: Snäll, lugn, glad och lätt att prata med.

Hur ser en vanlig dag för dig ut? Jag gillar att umgås med mina vänner eller så hittar jag på aktiviteter med mina barn. Min dotter, som är sex år, och jag brukar vara ute och rida tillsammans.

Hur klär du dig till vardags? Det är mycket mjukiskläder. När jag ska åka in till staden så brukar jag dra på mig ett par jeans annars är det mest mjukisbyxor när jag är hemma.

Hur klär du dig till fest? Jag gillar inte att vara bar om benen så det brukar bli strumpbyxor och kjol eller ett par tights och en lång tröja. Det kan även vara så att jag har jeans på mig, det beror lite på vad det är för fest.

Vad tycker du om din förvandling? Helt otrolig. Det känns fantastiskt att de kan göra en så stor förvandling med en så vanlig tjej som jag är.

Kommer du att fortsätta med din nya stil? Det kommer jag att försöka med. Jag ska försöka ”coola” till mig lite. Den här lite tuffare stilen som jag fick nu gillar jag. Dessutom gillar jag frisyren och hur den gjorde så att mina ögon kom fram på ett bra sätt.

Har du fått några bra råd och tips under processen? Det tycker jag. Jag fick hela tiden lite tips om hur jag ska göra för att fixa till frisyren och hur man kan göra för att styla om den. Och framförallt få lite inspiration till nya kläder och en ny stil. Det kan vara kul att inte alltid hoppa i sina vanliga kläder. Det har varit en väldigt rolig dag.

1. Stilen 2. Håret 3. Sminket

1.

Hur tänkte du? Vi ville få fram en tuffare rockigare stil som ändå plockar fram en kvinnligare attityd, säger Pirjo Pettersson på Salong Hårfager.

2. Malins ögon och hudton framhävs av en mörkare färg med ljusa kopparslingor,

och en kortare klippning ger ett fylligare intryck av Malins skandinaviskt fintrådiga hår.

Frisyren har dessutom flera olika stylingmöjligheter, säger Pirjo.

3. Även där är tanken att framhäva Malins egna färger.

Linda valde att markera hennes ögon med lite kraftigare makeup i guld, koppar och brunt, säger Pirjo.

Kläder:

Priser: 3495:-

Skor: 899:-

Smink: 300

Hår: 1300:-

Smycken: 1920:-

Malin Lundberg

Namn: Malin Lundberg

Ålder: 29

Bor: Hedåker

Familj: Sambo, två barn och en hund

Yrke: Personlig assistent

Intresse: Scrapbooking, hästar och så är jag en famljemänniska

Bästa klädesplagg: Mjukisbyxor, leggings eller bekväma kläder

Favorit märke: Adidas och Vero Moda

Annons