Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Advokaten förtegen inför mordmisstänkta kvinnans häktningsförhandling

En 29-årig kvinna är misstänkt för att ha mördat en man i 45-årsåldern i måndags i Ställdalen. På torsdagseftermiddagen hålls häktningsförhandling i Örebro tingsrätt.

Kvinnan har varit anhållen sedan i måndags kväll och nu ska tingsrätten ta ställning till om hon ska häktas. Åklagaren lämnade under onsdagen in en häktningsframställan till tingsrätten där 29-åringen på sannolika skäl begärs häktad för mord.

Den 29-åriga kvinnan larmade själv SOS Alarm på måndagskvällen. Åklagaren i fallet har tidigare inte velat kommentera vad kvinnan sagt under samtalet.

Det är också oklart hur kvinnan ställer sig till brottsmisstankarna. Hennes advokat vill inte lämna några kommentarer om hennes inställning.

– För närvarande kan jag inte göra det på grund av förundersökningssekretess, säger Torben Setterlund till NA.

Hur mår din klient?

– Jag har inga kommentarer till det för närvarande, säger Torben Setterlund på torsdagsförmiddagen.

Offret var skriven i den lägenhet i Ställdalen där kroppen hittades. Kvinnan misstänks ha dödat mannen inomhus i lägenheten.

Dagen efter det misstänkta mordet var NA på plats och sände live:

Läs också:

Kvinnan som misstänks för mord i Ställdalen begärs häktad

Mordet i Ställdalen: Misstänkta kvinnan i förhör - åklagaren förtegen: "Hon har sagt en del"

Man misstänks mördad – 30-årig kvinna anhållen: "Hon larmade SOS själv"