AnnonsPer Kvadrat

Kvalitet i 40 år – Per Kvadrat i Avesta gör succé: “Färgen är revolutionerande”

Per Kvadrat i Avesta är ingen vanlig färgaffär. Förutom kvalitetsvaror lägger de ner både kunskap och själ i sitt arbete. Därför är de extra glada över att välkomna den nya DEMIDEKK Infinity Pure Matt till sortimentet.
– En supermatt utomhusfärg som håller längst, ger alltså ett bra skydd för ditt hus under lång tid, säger Örjan Svensson, butikschef.

"Infinity Matt är en supermatt färg som skyddar ditt hus längst", säger Örjan

Bild:

I 40 år har Per Kvadrat hjälpt sina kunder att skapa sköna miljöer att trivas i och idag är färghandeln ett givet inslag i Avesta.

–Vi har haft ett finger med i spelet i många hem här i stan, säger butikschefen Örjan Svensson.

Förutom färg är Per Kvadrat även specialister på golv, tapet, keramik, badrum – och spa.

– Våra kunder är både privatpersoner och företag. Men vi konkurrerar inte med lågprisbutiker. Allt vi säljer är av hög kvalitet. Våra anställda har tillsammans över 100 års erfarenhet av branschen, säger Örjan.

Läs mer om DEMIDEKK Infinity Matt här - och skydda ditt hus längre

Nu finns utomhusfärgen som håller längre än alla andra

"Våra anställda har tillsammans över 100 års erfarenhet av branschen", säger Örjan.

Per Kvadrat har varit återförsäljare av DEMIDEKK sedan starten och nu är de stolta över att presentera den nya Infinity Pure Matt, berättar Örjan.

– Infinity var en av de stora nyheterna då den kom ut och den är gjord av de finaste råvaror, men hur de tillverkar den är en hemlighet. Inte ens jag vet vilken metod de använder sig av. Infinity Matt är en supermatt färg som skyddar ditt hus längst, säger han.

Den banbrytande och patentsökta INFINITY-teknologin har en smutsavvisande och yta vilket innebär att varken smuts eller pollen fäster på färgfilmen. Färgen finns även speciellt anpassad för detaljer såsom fönster och andra detaljer.

Matt finish och självrengörande effekt håller huset vackert i flera år – DEMIDEKKs Infinity Matt är en fantastisk färg

Älskar du också färg eller är det svårt att veta vad man ska välja? Här finns inspiration inför ditt färgval

Den har även en överlägsen glans- och kulörhållbarhet. Det innebär att huset håller sig vackert i flera år.

Örjan kallar DEMIDEKK Infinity för revolutionerande.

– Vi har kunder som har använt DEMIDEKKs utomhusfärger i många år. Och de har inte behövt måla om sina hus på cirka 20 år. Det ska bli spännande att se hur lång hållbarhetstiden blir för Infinity, säger Örjan Svensson.

"Du får även mer fritid eftersom du inte behöver lägga ner tid på underhåll", säger Örjan om Infinity Matt-färgen som håller längre.

Bild:

Men det finns fler fördelar med att lägga en extra slant på en riktigt bra utomhusfärg. Han rekommenderar de som är intresserade av DEMIDEKK Infinity att besöka Per Kvadrats butik som även har ett stort utbud av bland annat färgprover, tapeter, badrumsinredning och golv.

– Infinitys kvalitet är verkligen enastående. Du får även mer fritid eftersom du inte behöver lägga ner tid på underhåll.

Följ oss på Instagram för mer inspiration

Inbäddat innehåll

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Avesta Tidnings redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan