Annons

Annons

Annons

krönikaAvesta

Björn Häger
Tillfälle: Läs Expressen och DN med din AT-prenumeration

Nu kan du som läsare av Avesta Tidning enkelt lägga till Expressen och Dagens Nyheter i din sajtprenumeration. Erbjudandet kan lanseras tack vare att Avesta Tidning och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News, och nu finns på samma digitala plattform.

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

”Vi hoppas med detta kunna bidra till att fler läsare tar steget över till att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar steget att läsa mer”, skriver AT:s chefredaktör Björn Häger.

Bild: Matilda Fors

Annons

Nyligen har AT-läsarnas digitala konton flyttats in i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på AT och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

Nu tas nästa steg. Ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt. I +Allt ingår avestatidning.com, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter som Södran, Fagersta Posten, Falu-Kuriren och Borlänge Tidning, samt Expressen Premium och DN Digital Bas.

Annons

Annons

Du kan alltså, i en och samma prenumeration, läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

Här kan du teckna prenumeration på +Allt.

Med +Allt får du som digital prenumerant, utöver Avestatidning.com, även tillgång till DN.se och Expressen.se och över 40 lokala nyhetssajter, som alla är en del av Bonnier News.

Du som redan har en prenumeration på Avesta Tidning Digital hittar här ett unikt erbjudande att uppgradera din prenumeration till +Allt.

+Allt gör att läsare som vill läsa mer än enbart Avesta Tidning att också kan dra nytta av annan bra journalistik inom vår ägarkoncern Bonnier News.

Vi hoppas med detta kunna bidra till att fler läsare tar steget över till att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar steget att läsa mer.

Och, så klart, att ni fortsätter läsa och uppskatta Avesta Tidning.

Annons

Björn Häger, chefredaktör Avesta Tidning.

(Tekniska begränsningar gör att vi idag inte kan erbjuda kunder på pappers- och e-tidning att uppgradera på samma sätt. Vill du som total-, digital premium- eller helgkund ta del av +Allt får du, i nuläget, köpa det som en separat produkt).

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan