AnnonsPer Kvadrat

Per Kvadrat presenterar vårens tapetveckor: ”Låt kreativiteten blomstra”

Stora blommor, mönster och naturnära kulörer. Det är en spännande vår som väntar alla som funderar på att tapetsera om ett rum, eller två.

– Om du är osäker på vilka tapeter du ska välja så hjälper vi dig att hitta rätt, säger Linda Hansson, säljare.

Linda Hansson, säljare på Per Kvadrat.

När solen sakta, men säkert börjar leta sig in i våra hem börjar många fundera på att tapetsera om. Med en vacker tapet kan du både framhäva och förändra din inredning. I vår finns det massor av spännande mönster, blommor och färger att välja mellan. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

– I vår är det fortfarande trendigt med blommor, stora mönster, tryck och abstrakta tapeter. Vi har även fått in mycket botaniska mönster. När det gäller färger fortsätter grönt att vara en favorit, men det är också mycket blått och naturnära färger på vårens tapeter, säger Linda Hansson, säljare på Per Kvadrat och lyfter fram en ovanlig färg som passar alla rum.
– Det handlar om olika nyanser av gult. Men inte solgult, utan en mer dov gul färg med inslag av guld och havre med brända mjuka toner.

Låt dig inspireras på Per Kvadrats hemsida

Per Kvadrat grundades i början av 1980-talet och idag är butiken ett givet inslag i Avesta. Det har även ett finger med i spelet när det gäller många hem i staden. Förutom tapeter, är de specialister på färg, golv, keramik och badrum.

– Vi har ett jättestort sortiment fyllt av spännande tapeter. Om det känns för övermäktigt att bläddra i våra kataloger, eller om ni har svårt att bestämma er, hjälper vi självklart till så att ni hittar rätt tapet för er. Har ni inte möjlighet att komma in till oss så kan vi även göra hembesök, säger Linda Hansson.

Per Kvadrats kunder är både privatpersoner och företag, men de konkurrerar inte med lågprisbutiker. För Linda Hansson och hennes kollegor är hög kvalitet viktigt, oavsett om det handlar om tapeter eller golv.

– Det är jättekul att träffa nöjda kunder ute på stan. Det vi märker är att allt fler vågar ta i, och att de lyssnar på våra tips och råd. Fondväggar är till exempel helt ute. Ett rum blir så mycket trevligare om man vågar tapetsera alla väggar med samma tapet. Låt kreativiteten blomstra, säger hon.

Hitta din moodboard för omtapetsering här

Om du är intresserad av att tapetsera om i hemmet är det hög tid att besöka Per Kvadrat.

– Mitt tips är att våga. Om det skulle bli fel så är det bara att tapetsera om. Det är bara en tapet. Om ni inte vill tapetsera om på egen hand så kan vi även rekommendera jätteduktiga målare, säger Linda Hansson.

Läs mer om färger och hur du ska tänka när du målar om här

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Avesta Tidnings redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan