Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nya avestatidning.com

Välkommen till en ny nyhetssajt!

Annons

I dag möter du och alla andra läsare ett nytt utseende på vår sajt och i nyhetsappen. Den blir lite luftigare, strukturen blir lite tydligare och den öppnar även för lite större variation på hur artiklarna presenteras.

Tanken är att den ska ge dig en bra överblick. En bit ner på sajtens förstasida kommer det att bli tydligare än tidigare hur vårt innehåll är paketerat, sorterat och värderat. Där hittar du olika avdelningar som Sport, Näringsliv, Insändare/debatt och Fastighetsaffärer.

Annons

Annons

Tanken är att du som läsare snabbt ska möta det senaste i nyhetsflödet, samtidigt som du kan stanna till på de avdelningar som intresserar dig särskilt.

Som alltid när något är nytt kan det ta en stund att vänja sig vid det nya. Men vi hoppas att sajten ganska snart ska kännas som "hemma" för er som besöker den.

Appen behöver du uppdatera för att få nyheterna direkt i mobilen. Då får du också möjlighet att ställa in dina önskemål om att till exempel få pushar från de orter eller områden du vill ha särskild koll på.

Även för oss på redaktionen blir det ett teknikskifte. Allt är inte färdigbyggt. En del återstår att göra och kommer att förändras framöver. Och något litet tekniktrubbel kan säkert dyka upp i processen. Ni får gärna mejla och meddela om sådant, så att vi blir uppmärksammade på vad som kan behöva lösas. Skriv då till: tips@avestatidning.com

När det gäller frågor om din prenumeration eller digital support får du bäst hjälp om du vänder dig direkt till vårt kundcenter.

Björn Häger, chefredaktör

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy