Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Vattnet avstängt i tid och otid, ni borde ha sänt alla runt Hagavägen-bygget tvättservetter

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

”Hela denna ombyggnationen blir förhoppningsvis bra i slutänden, men för närvarande har ni väldigt frustrerade kunder”.

Bild: TT

Annons

Med all vänlighet Borlänge Energi, försöker ni driva kunder ifrån er? Vattnet blir avstängt i tid och otid utan ett enda ord av förvarning i och med ombyggnationen av Hagavägen.

Ingenting har stått på er hemsida om driftavbrott eller planerade arbeten när ni stängt av vattnet totalt under flera omgångar i över en månads tid. Vi har fått avloppslukt från våra vattenlås otaliga gånger. Vattentrycket har också varit så undermåligt att man tvingats försöka blaska av sig med en rännil.

Annons

Annons

Enda gången vi blivit förvarnade har varit när ni stänger av varmvattnet i 36 timmar men ni lovade kallvatten. Kallvatten fanns, men det uppväger inte alla dessa gånger jag och grannar tvingats använda våtservetter eller gå svettiga till jobbet under värmen.

Ni borde ha sänt alla runt Hagavägen-bygget tvättservetter i förväg med förklaring så hade ni kanske inte blivit så omdiskuterade med nedvärderande omdömen.

Hela denna ombyggnationen blir förhoppningsvis bra i slutänden, men för närvarande har ni väldigt frustrerade kunder som upplever att de lever i Ryssland på 60-talet.

Vasagatanboende

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan