Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Vart tog Runndagar vägen? Allt måste inte hänga på Poker Runn

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vad jag kan läsa mig till och vad jag kunde se var inte Runndagar någon succé.

Var fanns marknadsföringen? Var fanns annonserna? (Jag har inte sett några). Hur har kontakten med media varit? Inte såg vi några spännande artiklar runt evenemanget. (Kan det bero på att det inte fanns något spännande att skriva?).

Har man byggt upp hela marknadsföringen av Runndagar runt Poker Runn då tror jag att man är illa ute. Det kanske behövs nya tag för att få med flera aktörer och genom det ett större intresse.

Annons

Annons

”Är det ett evenemang för oss som bor och lever här eller är det för att Runn skall synas som en sjö med stora båtaktiviteter?” Foto: Lars Dafgård

Vad vill man med Runndagar? Är det ett evenemang för oss som bor och lever här eller är det för att Runn skall synas som en sjö med stora båtaktiviteter?

Bergnilsloppet med ett stort antal cyklister runt Runn. Vart tog det vägen? (Det finns säkert någon annan som vill stå bakom loppet nu). Lyft fram allt annat runt Runn. Staberg, Vika, Rankhyttan, Torsång (med allt som finns där), Ornäs med mera.

Jag var med och startade Runndagar för ett antal år sedan och känner starkt för evenemanget. Det skall vara för hela bygden och för alla oss som bor här. Det var grundtanken.

Jag bor i Vika och ser vår vackra sjö Runn från mitt hus. Var rädda om den!

Levandegör bygden och allt spännande runt Runn. Häng inte upp er på ett ”stort¨ evenemang. Här finns så mycket för så många. Då kommer intresset för alla att öka.

Runndagar har varit stort även utan Poker Runn.

Hans Dahlqvist

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan