Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

CHEFREDAKTÖREN: Ett Plus för dig och mig

Det är logiskt.
Det där plustecknet som du säkert har noterat på flera av våra artiklar är nytt, men ändå inte.
Vi har alltid tagit betalt för vår journalistik. Nu gör vi det på dt.se i större utsträckning än tidigare – samtidigt som vi storsatsar på vårt nära, lokala innehåll, det som är ryggraden för oss.

Annons

Se det som ett Plus. Vi har tidigare erbjudit Premium-material till våra kunder, men med Plus tar vi nya kliv i vår nutidsförmedling digitalt. Mer unik lokaljournalistik, den som vi finns till för och som väldigt många är intresserad av, kommer att vara exklusiv enbart för våra kunder.

Så får du tillgång till Plus på dt.se - och ett 40-tal andra sajter

Från och med nu erbjuder vi vår kvalificerade journalistik, vårt innehåll, till den stora skara av människor som vill betala för det vi gör varje dag, dygnet runt. Vi ser det som ett Plus.

För journalistik kostar. Och ska kosta. För journalistiken är viktig. Lokaljournalister runt om i landet gör det jobb som faktiskt ingen annan gör. Granskar fakta och upptäcker oegentligheter. Ställer till svars. Men berättar också om det som får dig att skratta eller gråta. Vi bevakar ditt samhälle, vårt samhälle – för att det är vårt uppdrag, det som vi förtjänat tack vare ert förtroende. Tala om ett Plus.

Här kan du ladda hem DT:s iPhone-app.

Här kan du ladda hem DT:s Android-App.

Våra snabba nyheter, det som är hänt och känt, fortsätter vara tillgängligt även för dem som inte är kunder. Vi fortsätter att rapportera om samhällsviktiga nyheter, om dåligt dricksvatten och avstängda vägar – för att nå ut så snabbt som möjligt till så många som möjligt.

Men vi fortsätter också att granska, gräva och fördjupa; vi fortsätter att bevaka både högt och lågt. Vi fortsätter att berätta om det nära, det som betyder väldigt mycket för väldigt många. Det är ett Plus för dig och mig.

Så får du tillgång till Plus på dt.se - och ett 40-tal andra sajter

Annons
Annons
Annons